Як буде працювати метро на Новий рік 2021 Києві, Дніпрі та Харкові

374
Как будет работать метро на Новый год 2021 в Киеве, Днепре и Харькове

Київське метро в ніч з 31 грудня 2019 року на 1 січня 2020 року працювати довше на дві години.

Останній поїзд відправиться з кожної станції в різний час. З центру міста – близько 2:15. Додаткові години роботи додаються до звичайним розкладом кожної станції, розміщеного на вхід і на платформі.

У новорічну ніч Київський фунікулер буде працювати цілодобово, а графік трамваїв, тролейбусів і маршруток продовжили на 2 години.

Дніпро

Метро в святкові дні буде працювати в звичайному режимі. Карантинні обмеження не вплинуть на роботу громадського транспорту на Новий рік. Автобуси, трамваї, тролейбуси, метро – продовжать працювати, але все ще їздити можна буде тільки сидячи і в масці.

В період новорічних свят в роботі транспорту ніяких змін не передбачено. У зв’язку з тим, що в місті не проходитимуть святкові заходи, то продовжувати роботу транспорту не потрібно.

У ніч з 31 грудня на 1 січня автобусні маршрути не працюватимуть. З 1 по 3 січня автобуси будуть ходити за графіком вихідного дня.

Що стосується тролейбусів і трамваїв, то 31 грудня всі вони будуть, як завжди. Так, тролейбуси будуть працювати до 22:00 – 23:00, а трамваї – до 23:00 – 23:30. А ось 1 січня електротранспорт вийде на лінії на годину пізніше.

Харків

Як буде працювати метро в Харкові на Новий рік 2021. Про це стало відомо з розпорядження Харківського міського голови, опублікованого в Єдиному міському реєстрі актів міськради.

У документі сказано, що Департамент інфраструктури міськради повинен забезпечити в новорічну ніч роботу метро в Харкові до 3:00 1 січня 2021 року.