У небі над Києвом та навколо столиці ППО знищила 30 повітряних ворожих цілей

122
Киев Лето

Начальник КДВА Сергій Попко повідомив, що вночі 2 червня в повітряному просторі над Києвом і навколо столиці ППО виявила і знищила 30 повітряних цілей різного типу.

Терор Києва повітряними атаками продовжується. Божевільні терористи практично без пауз нападають на столицю. За останні 6 днів рашисти завдали вже 6-го повітряного удару по місту! І щоразу ворог міняв зброю. Після балістичних ракет цього разу атака була комбінованою – дронами та крилатими ракетами одночасно. Пуски ракет були здійснені зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС із району Каспію, ймовірно крилатими ракетами типу Х-101/555.

Попко зазначив, що синхронно, з різних напрямків Київ атакували БпЛА, за попередніми даними — боєприпаси, що барражують, «Shahed».

За попередньою інформацією, у повітряному просторі над Києвом і навколо столиці силами та засобами протиповітряної оборони було виявлено та знищено понад 30 повітряних цілей різного типу.

Також начальник КДВА додав, що інформація про руйнування та постраждалих на даний момент відсутня.

Оновлено о 05:04. Кличко повідомив, що після тривоги в Дарницькому районі столиці на дорозі виявили тліючі уламки ракети. Також у Подільському районі сталося займання трав’яного настилу в результаті падіння уламків.