Політ на українській «Мрії» вже доступний у Microsoft Flight Simulator

163
Ан-225 «Мрія»

Microsoft Flight Simulator 27 лютого представив можливість здійснити віртуальний політ на українському транспортному літаку Ан-225 «Мрія», який Росія знищила рік тому. Кошти від продажу програми підуть на відновлення найбільшого у світі літака.

«Мрія» піднімається у небо! Легендарний Ан-225 «Мрія» розправляє крила. Але поки що у всій своїй цифровій величі. Сьогодні, 27 лютого, Microsoft Flight Simulator офіційно презентував нове DLC для Microsoft Flight Simulator — Ан-225 «Мрія». Спробувати політ на крилах «Мрії» можна просто зараз — реліз вже доступний для ПК».

Зазначається, що проєкт став можливим завдяки злагодженій та інтенсивній роботі команди Microsoft Flight Simulator спільно з проєктною командою ДП «АНТОНОВ», активному сприянню Михайла Федорова та Міністерства цифрової трансформації України, підтримці й експертизі українських пілотів та інженерів, які допомогли зробити поведінку літака реалістичнішою.

Командир екіпажу Ан-225, шеф-пілот Дмитро Антонов та пілоти Кирило Волегов, Євген Башинський, штурман Сергій Нечаєв мали змогу протестувати цифрову «Мрію» на реалістичність польоту.

«Відновлення авіа-легенди було непростим та тривалим процесом над яким працювали кілька кваліфікованих команд з усього світу. Багато годин роботи розробки моделі, запис звуку, детальний дизайн — усе для того, щоб кожен зміг максимально реалістично відчути себе у ролі пілота найбільшого у світі літака, почути звук його двигунів, оглянути кабіну і вантажну рампу. Ми надзвичайно вдячні за рішення компанії Microsoft направити усі кошти від продажу доповнення „Mryia add-on“ в Microsoft Flight Simulator на спеціальний рахунок ДП „АНТОНОВ“ для відбудови Ан-225».

Ан-225 «Мрія» Ан-225 «Мрія» Ан-225 «Мрія»

2 лютого держпідприємство «Антонов» повідомило, що уклало ліцензійний договір з Microsoft про право використання марки Ан-225 «Мрія» в новій версії гри Microsoft Flight Simulator.