Як Кличко фонтан відкривав. Сухий

302

Одного разу Віталій Володимирович Кличко — Київський міський голова, голова Київської міської державної адміністрації, герой України відкривав у Києві новий громадський простір та фонтан на Арсенальній площі.

Все було красиво і яскраво. Плиточкой поклали кілька шкільних бюджетів, але місцевим креаклам подобалось.

— В цьому році приміщення Київської фортеці і Микільської брами нарешті стануть доступними для киян. Відреставровані за архівними документами, вони «оживуть» і доповнять історичну картину цього місця, — зазначив мер. — Фасад, як бачите, знову став жовтим. І реставратори відновили не тільки його, а й цінні фрагменти воріт. Наприклад, голови левів на дверях і колони, які раніше прикрашали в’їзд в місто.

Віталій Володимирович любив догодити киянам і гостям столиці.

— І я радий, що в Києві з’являється все більше таких привабливих локацій. Незабаром ми відкриємо другу чергу оновленої Пейзажній алеї. Дуже красиво там буде. А минулого тижня відкрили повністю парк на Троєщині. Більш 9,5 гектарів сучасної і комфортної зони відпочинку. Продовжуємо оновлювати інші парки і сквери і створювати громадські простору. А тут ми ще сьогодні відкриваємо «сухий» фонтан. Красивий і з підсвічуванням.

Відклавши свої смузі, креакли заплескали в долоні і видали трохи окропу від радості.

Віталій Володимирович натиснув на кнопку і сухий фонтан полився.

Наступним ранком, дядя Валера, на «Івеко» віз втомленим після концерту киянам і гостям столиці в ультрасучасні оупен спейс офіси водичку, щоб стало легше після динамічного креативного вечора.

— Дядя, ти куди їдеш? Там фонтан.

Молодий мілленіал з тутешніх спробував зупинити вантажівку.

— Чуєш, цей .. хлопчик … який нахер фонтан, чи я фонтанів не бачив? Я тут вам водичку багато років вожу. Відійди, а не заважай людям працювати. Піди випий смузі.

Дядя Валера поїхав далі і раптово провалився.

— Дядя, я ж казав вам, там фонтан.

Мілленіал зробив ковток кавуново-картопляного смузі.

— Ну ти і мразь!

Дядя Валера виліз з машини і озирнувся.

— Фонтан, блеать! Сухий, блеать! Напрідумивали, простій робочій людині як жити?

Дядя Валера обложив все матом і пішов дзвонити на базу.

*
Хронологія нашого життя в особах, подіях, фактах, цифрах і настроях. Всі персонажі не вигадані. Всі факти правдиві. Просто літературно притрушені приправами.

З вас лайк і репост.


Козаки: Європейські війни